Кийки та марихуану виявили прикордонники у подорожуючих громадян

НАЗАД
01 липня 2018 09:52

У ході оформлення пасажирів потягу «Одеса - Перемишль» прикордонники Мостиського загону спільно з митниками в особистих речах громадянина Туреччини знайшли 5 грамів марихуани.

 

Учора під час огляду легкових автомобілів «Audi» та «Volvo» прикордонники Львівського загону спільно з представниками фіскальної служби виявили у салоні та багажнику транспортних засобів металевий та гумовий кийки. Іномарками громадяни України прямували через пункт пропуску «Угринів».

Виявлені предмети передано встановленим порядком представникам Національної поліції.

Крім того, в ході оформлення пасажирів потягу «Одеса - Перемишль» прикордонники Мостиського загону спільно з митниками в особистих речах громадянина Туреччини знайшли невеличкий пакунок з речовиною рослинного походження сіро-зеленого кольору вагою 5 грамів. Зі слів самого іноземця він приховав марихуану.

Чоловіка та повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.309 КК України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту» передано до НП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси