Кінологія – справа не для кожного

НАЗАД
09 жовтня 2021 13:44

Розуміти собак, навчити їх виконувати команди та слухатись зможе не кожен. Це справа для справжніх професіоналів – кінологів.

Бути кінологом – означає бути сміливим, терплячим, цілеспрямованим, наполегливим. Кінолог повинен володіти твердим характером та мати хорошу фізичну форму. Але головне у цій справі – це любов до собак.

Саме через любов до собак вирішив пов’язати своє життя з кінологією прикордонник Денис. А вірною напарницею йому стала бельгійська вівчарка Джилі.

На навчання у Кінологічний навчальний центр Держприкордонслужби вони приїхали з Херсонського прикордонного загону. Разом проходять курс навчання з пошуку наркотичних речовин.

«Кінологією я захоплювався з дитинства, тому обрав саме цю професію. Джилі не просто моя напарниця у службі, вона стала мені найкращою подругою та членом сім’ї. Ми – одне ціле, одна команда», - поділився прикордонник.

У прикордонній службі робота спеціальних службових собак надзвичайно важлива. Такі чотирилапі фахівці допомагають виявляти небезпечні предмети та речовини, заборонені до переміщення через кордон: зброю, вибухівку чи наркотики.

Тож, якщо ви любите собак і вважаєте кінологію своїм покликанням, то ця професія саме для вас. А найголовніше – ви знайдете собі справжнього і вірного друга, який ніколи не підведе.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси