Кінологія – не просто професія, це спосіб життя

НАЗАД
21 березня 2021 11:05

Розуміти собак, навчити їх виконувати команди та слухатись може не кожен.

Для цього потрібно мати сильний характер, цілеспрямованість, наполегливість та, найголовніше, любов до тварин. Саме такі якості притаманні кінологам – людям, для яких ця професія є покликанням.

Саме за покликом свого серця прикордонниця Вікторія Ріхтовська обрала для себе важку, але таку улюблену справу – кінологію. Дівчина приїхала на навчання з Львівського прикордонного загону.

«Бути кінологом було моєю мрією, адже мої батьки займалися розведенням собак і я з дитинства люблю цих тварин. Тому коли прийшов час обирати професію, я точно знала ким буду. Я вирішила стати прикордонницею і проходити службу з чотирилапим напарником. Зараз – це не просто дитяче захоплення, а спосіб мого життя», - розповіла Вікторія.

Надійним напарником та помічником для Вікторії став Рейд – службовий пес породи німецька вівчарка. У Кінологічному навчальному центрі вони проходять курс навчання за напрямом «спеціальні собаки». Рейд навчається на пошук наркотичних речовин.

«Для мене він не просто напарник, а найкращий друг. Я почала з ним займатися з двох місяців. У навчанні він активний, наполегливий і показує хороші результати. А от у вільний час полюбляє гратися і потребує уваги та ласки», - ділиться кінологиня.

По завершені навчання Вікторія та Рейд вирушать на західний кордон, де разом проходитимуть службу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси