Кінологи-прикордонники знайомлять молодь зі своєю професією

НАЗАД
19 травня 2021 13:11

Військово-патріотичне виховання молоді є важливим аспектом розвитку держави та невід’ємною частиною діяльності прикордонного відомства.

Так, сьогодні до Кінологічного навчального центру Держприкордонслужби завітали випускники школи с. Двірці, що на Львівщині, аби познайомитися з престижною професією прикордонника.

Розпочалося знайомство з показового виступу кінологів. Для гостей Центру кінологи та їх чотирилапі помічники продемонстрували всю майстерність і навички у пошуку та затриманні порушників кордону, виявленні зброї, вибухівки та наркотичних речовин.

Підростаючому поколінню також було проведено екскурсію територією Центру, в тому числі відвідування музею та ознайомлення з технікою, що використовується для охорони державних рубежів.

Вибір професії є одним з найважливіших кроків у житті кожної людини, тож сподіваємося, що такі екскурсії та спілкування з охоронцями кордонів допоможуть підростаючому поколінню у виборі професії і, можливо, хтось виявить бажання поповнити лави Державної прикордонної служби України.

Учні подякували прикордонникам за теплий прийом та позитивні емоції, отримані від зустрічі з прикордонниками.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси