Кіно заради Перемоги

НАЗАД
30 червня 2023 18:32

Сьогодні, в рамках національного туру «Кіно заради Перемоги», в Національній академії Держприкордонслужби України відбувся кінопоказ україно-італійської комедії «Коза-ностра. Мама їде».

До перегляду стрічки, курсанти мали можливість поспілкуватися з керівником туру Святославом Різоль, який розповів глядачам детальніше про цей фільм. «Тур організований з метою підтримки військовослужбовців, а також для того, щоб наші захисники мали можливість ближче познайомить з українським кінематографом», – зазначив кінопродюсер. Також Святослав запропонував курсантам переглянути трейлер до проєкту «Культура проти війни» та розповів про нього.

Кінопокази Національного туру «Кіно заради Перемоги!» організовано Асоціацією «Дивись українське». Проєкт реалізується за ініціативи Офісу Президента України, Державного агентства України з питань кіно, Асоціації «Дивись українське!» за підтримки Фонду «МХП-Громаді» та компанії «Deloitte» в Україні, за сприяння компанії «Вавілон», ГО «УкрКіноФест», ГО «Спілка підприємців теле- та кіноіндустрії». Покази українського кіно проходять безкоштовно у військових частинах з метою підтримки військовослужбовців, які своєю самовідданістю наближають нашу Перемогу!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси