Кількість людей, які перетинають державний кордон останніми днями, сягнула показників під час Євро-2012

НАЗАД
22 серпня 2012 11:16

Державна прикордонна служба України відмічає значне збільшення пасажиро-транспортного потоку на державному кордоні України.

Державна прикордонна служба України відмічає значне збільшення пасажиро-транспортного потоку на державному кордоні України, який пов’язаний із закінченням туристичного сезону та поверненням громадян інших країн додому напередодні початку нового навчального року та погіршенням погодних умов.

Так, за останню добу кордони України перетнуло понад 380 тисяч осіб та понад 79 тисяч транспортних засобів. А у вихідні спостерігається тенденція до збільшення цього потоку: 400 тисяч осіб і більше. Фахівці відмічають, що такі пікові навантаження на пункти пропуску через державний кордон спостерігались під час головних матчів Євро-2012.

Враховуючи цю ситуацію, Державна прикордонна служба України разом з іншими партнерськими службами вживають низку заходів щодо ритмічності пропускних операцій та синхронізації спільних дій з зарубіжними колегами.

Разом з тим, Державна прикордонна служба України нагадує автотуристам та гостям нашої країни про необхідність чіткого планування власної подорожі, використання всієї мережі існуючих пунктів пропуску, особливо на українсько-російському та українсько-білоруському кордонах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси