Керівний склад мобільних підрозділів Держприкордонслужби пройшов курс підвищення кваліфікації

НАЗАД
06 жовтня 2018 10:53

На базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби імені І. Момота завершився курс підвищення кваліфікації для керівного складу мобільних прикордонних підрозділів.

Навчання тривали протягом 5 днів. Військовослужбовці мали можливість ознайомились з методикою відбору особового складу до лав 10 окремого загону оперативного реагування Держприкордонслужби «ДОЗОР» й особисто виконали вправи на смузі перешкод. Також з учасниками курсів провели заняття по нормативно-правовій базі, що регламентує діяльність мобільних підрозділів, та заняття з порядку використання БПЛА в охороні кордону.

Для керівників мобільних підрозділів наглядно провели показове заняття з фінального іспиту для учасників відбору до спецпідрозділу «ДОЗОР», аби акцентувати особливу увагу на питанні підготовки підпорядкованого особового складу. Важливим елементом стало відпрацювання навиків з тактичної медицини, зокрема надання меддопомоги безпосередньо на полі бою та під час евакуації пораненого. Крім того, військовослужбовці виконали вправи учбових стрільб.

Всі заняття проводили викладачі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби та інструктора спецпідрозділу «ДОЗОРу».

По завершенню підготовки часників курсів у форматі круглого столу ознайомилися та мали можливість обговорити питання перспективи розвитку мобільних підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси