«Калейдоскоп професій»: Прикордонник, поліцейський, рятувальник, нацгвардієць, військовий…

НАЗАД
24 травня 2021 15:37

Програму «Калейдоскоп професій» презентовано днями в Одесі в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» за ініціативи Одеського обласного центру зайнятості.

Зокрема, дітям та юнацтву, які приїхали з усіх куточків України, розповіли про престижну та важливу професію прикордонника. Вони мали можливість перевтілитись у захисників кордону, примірявши екіпірування, та роздивитися оснащення, з яким прикордонники виходять на охорону кордону. Справжніми фаворитами на заході стали службові собака, які вміло демонстрували свої навички з виконання команд та пошуку заборонених предметів.

Хлопці і дівчата із запалом  цікавились, де і як можна навчитися служити на кордоні, що потрібно вміти та знати. Також діти із задоволенням долучилися до вікторини, з радістю вигравали призи-сувеніри із прикордонною символікою.

Презентували професію «прикордонник» персонал відділу комплектування Одеського прикордонного загону, військовослужбовці відділу спеціальних дій  з Одеського загону Морської охорони та кінологи прикордонного відомства.

Разом з охоронцями кордону свої професії презентували і колеги з Нацполіції,  ДСНС, НГ та ЗСУ.

Тож, молоде покоління мало чудову нагоду не тільки ознайомитись з розмаїттям професій, а можливо й обрати одну з них для себе. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси