Кадровички московських борделів отримали по 5 років тюрми

НАЗАД
10 липня 2020 08:28

Оперативні співробітники Харківського прикордонного загону ліквідували канал торгівлі людьми до Росії. 15 червня набрав чинності вирок щодо ув’язнення двох організаторок.

Протиправна схема полягала у наступному. Дві українки, згідно розподілених між ними ролями, здійснювали пошук жінок на території України, які перебували в уразливому стані, для передачі їх іншій особі, яка є утримувачем будинку розпусти в Москві.

Завербованим жінкам, які у подальшому мали надавати сексуальні послуги, обіцяли високий рівень заробітку та хороші умови проживання. Крім того, організатори брали на себе розходи з переправлення дівчат до Росії.

Заходи з документування даної протиправної діяльності проводили оперативно-розшукові підрозділи Харківського прикордонного загону спільно підрозділами ГУНП в Дніпропетровській області.

Одну рекрутерку правоохоронці затримали 29 листопада 2017 року в пункті пропуску «Гоптівка». Громадянка України якраз супроводжувала двох завербованих дівчат до Москви. Згодом затримали і її спільницю – мешканку Дніпропетровщини.

14 травня 2020 року Дніпропетровський районний суд визнав винним цих двох громадянок України у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.149 ККУ. Їм призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк 5 років з конфіскацією майна. 15 червня 2020 року даний вирок набрав чинності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси