«Кацап»: росія - це антиутопія, і все до чого вона торкається, миттю стає чорною безоднею

НАЗАД
20 червня 2023 13:54

Військовий на псевдо Кацап долучився до прикордонників у 2019 році в рамках проєкту «Нове обличчя кордону». Служба захоплювала чоловіка, адже він займався перевіркою документів у найбільшому аеропорту України – у «Борисполі».

 За фахом військовий є вчителем фізичного виховання, проте своє майбутнє чоловік бачив лише у війську.

З початком повномасштабної війни, після виконаних бойових завдань на Київщині, воїн разом з побратимами вирушив у складі зведеного загону на північ, а згодом – на схід країни.

«Найбільше в пам'яті закарбувалася Донеччина. Спалена земля, знищені життя і зруйновані мрії... росія - це антиутопія, і все до чого вона торкається, миттю стає чорною безоднею», - говорить захисник України.

Триматись психологічно на передовій допомагали думки про сім'ю і відчуття того, що його чекають. Вдома на воїна чекала дружина, два сини та мама.

«Я не хочу, щоб мої діти через кілька років так само як я брали участь у бойових діях, тому мій обов'язок завершити війну тут і зараз. росіян треба ослабити так, щоб вони навіть подумати не могли, щоб на когось нападати», - розповідає Кацап.

Після Перемоги чоловік планує продовжувати службу і повернутись у свій аеропорт до улюбленого заняття – перевірки документів.

«Я знаю, що Україна стане прикладом наслідування для всіх цивілізованих країн, бо ми - сильна і вільна нація», -  каже захисник Батьківщини.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси