Ізмаїльський аеропорт – перезавантаження

НАЗАД
18 березня 2021 16:29

Голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький презентував проект відбудови аеропорту міста Ізмаїл.

Робочий візит очільника Одеської області розпочався з наради. На якій був присутній начальник Ізмаїльського прикордонного загону полковник Віктор Луцков та інші керівники силового блоку. Після чого відбулась презентація «Стратегії відновлення та розвитку авіаперевезень через КП «Аеропорт «Ізмаїл» на 2021-2024 роки», яку представив радник голови Одеської облдержадміністрації Юрій Дімчогло. Зокрема, посадовець розкрив питання щодо запланованих заходів по реконструкції летовища та його перспективи. Окрему увагу він приділив прикордонній інфраструктурі – реконструкції авіаційного пункту пропуску, а також можливості базування прикордонної авіації на базі міжнародного аеропорту.

Після візиту до міських об’єктів будівництва Сергій Гриневецький відвідав майбутнє поліклінічне відділення Ізмаїльського прикордонного госпіталю.

Наразі тут тривають заходи по його розгортанню на базі однієї з адміністративних будівель Ізмаїльського загону. У відділенні планується надання медичної допомоги військовослужбовцям та членам їх сімей, ветеранам ДПСУ, а також цивільному населенню.

Зауважимо, що раніше, за кошти державного бюджету, для госпіталю була закуплена рентгенівська діагностична цифрова система OPERA RT20 Harp та ультразвукова діагностична система VINNO G55, які наразі вже встановлені та запущені. Триває реконструкція кабінетів лікарів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси