Із Криму невідомі переслали 20 комплектів камуфльованої форми з емблемами збройних сил Великобританії

НАЗАД
23 травня 2014 11:56

Співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці продовжують ретельно перевіряти транспортні засоби фірм поштових перевізників, які прямують із

 Співробітники Азово-Чорноморського регіонального управління Держприкордонслужби спільно з працівниками митниці продовжують ретельно перевіряти транспортні засоби фірм поштових перевізників, які прямують із Кримського півострова на материкову частину України. Нерідко результатом проведених комплексних заходів було виявлення серед поштових відправлень товарів військового призначення та інших засобів, які скоріш за все, були  надіслані радикально  налаштованим особам.

Так, учора прикордонно-митна оглядова група виявила товар військового характеру, що перевозився із Криму за посередництвом фірми-поштового перевізника. В одній із автівок було знайдено 20 комплектів камуфльованої форми з емблемами ЗС Великобританії, а також 5 підсумків для магазинів та гранат.

Майно було вилучене. Для яких потреб і кому воно передавалося, наразі з’ясовується. А поки що продовжується ретельна перевірка усіх автомобілів та товарів, що прямують із півострова на материк.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси