Із Європейських ігор із Баку ще троє спортсменів-прикордонників повернулися з медалями

НАЗАД
29 червня 2015 14:15

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» зустрічали спортсменів Української збірної, які брали участь у Перших Європейських іграх -2015 у Баку.

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» зустрічали спортсменів Української збірної, які брали участь у Перших Європейських іграх -2015 у Баку.

Серед  спортсменів, які повернулися додому, були і три спортсмени-прикордонники, які завоювали срібну та дві бронзові нагороди. В останні дні Європейських ігор працівник  Манукян Геворг здобув срібну медаль з боксу у  ваговій категорії до 81 кг. Працівник Самохвалов Ярослав завоював бронзу з боксу  у ваговій категорії до 69 кг. Бронзову медаль із дзюдо здобув  старший сержант Державної прикордонної служби України Віталій Дудчик.

Нагадаємо, що на цих Іграх працівник Державної прикордонної служби України Аліна Махиня завоювала золоту медаль з вільної боротьби у ваговій категорії до 69 кг. А майор Державної прикордонної служби України Віктор Рубан у складі чоловічої збірної команди України, разом з Георгієм Іваницьким та Маркіяном Івашко, здобув на Європейських іграх також золото  зі стрільби з лука.

У загальному підсумку команда України увійшла в десятку найкращих та найсильніших спортсменів цих Ігор. Значний внесок у загальну перемогу зробили саме спортсмени-прикордонники,  які завоювали 5 медалей.

Вітаємо наших спортсменів з таким чудовим успіхом!

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси