Іспанські благодійники з Божою поміччю та підтримкою небайдужих допомагають українським прикордонникам наближати мир

НАЗАД
15 червня 2023 09:54

Україну в черговий раз відвідали іспанські доброчинці з Фонду монастиря «Санта-Клара».

Іспанську делегацію очолювала директорка фонду Марія Люсія Карам Паділла, яка стала добрим другом для прикордонного відомства України загалом та особисто для багатьох бійців-прикордонників.

Сестра Марія зі своїми помічниками відвідали прикордонників, які проходять лікування після поранення, та передала від Папи Римського розарії для душевного спокою з побажаннями найшвидшого одужання.

Під час зустрічі іспанська делегація обговорила з представниками підрозділів медичного забезпечення Держприкордонслужби потреби, які благодійники зможуть надати. Серед іншого, йшлося про передачу прикордонникам  мобільного польового госпіталю.

Варто зазначити, що завдяки благодійникам з Іспанії та зусиллям Фонду монастиря «Санта-Клара» у минулому році було перевезено на лікування до Іспанії 35 прикордонників, а також надано Держприкордонслужбі значну кількість транспортних засобів, медикаментів, хірургічного обладнання. Крім того, з початку 2023 року українським прикордонникам було надано генератори, взуття, зимові куртки та кілька транспортних засобів, серед яких і автобус для перевезення поранених.

Безмежно дякуємо іспанським братам і сестрам за таку щиру та вкрай необхідну духовну підтримку та матеріальну допомогу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси