Іспанські благодійники відвідали поранених та передали допомогу прикордонникам

НАЗАД
25 лютого 2023 09:53

Учора один із медичних закладів Держприкордонслужби України відвідали благодійники з Іспанії.

До прикордонників завітали директорка Фонду монастиря «Санта-Клара»Марія Люсія Карам Падія  та засновник Фонду «Посланці миру» Анхель Гарсія Родрігез.

Іспанські благодійники разом зі своїми помічниками супроводили в Україну трьох прикордонників, які проходили лікування та реабілітацію в Іспанії, а також передали охоронцям кордону промисловий генератор, шість переносних генераторів та медпрепарати (ліки, антибіотики, кровоспинні джгути тощо).

Сестра Лусія Карам запевнила, що продовжуватиме підтримувати українців й надалі. «Ми вже запустили загальнонаціональну кампанію в Іспанії на підтримку закупівлі мобільного госпіталю та продовжуємо на регулярній основі постачати гуманітарну допомогу українцям», - зазначила благодійниця.

Іноземні друзі поспілкувалися з пораненими бійцями, які лікуються в одному з медичних закладів прикордонників.

Доброчинці з Іспанії разом з прикордонниками обговорили подальше співробітництво, зокрема з питань реабілітації військовослужбовців та надання гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, що, завдяки зусиллям Фонду монастиря Санта-Клара, «Асоціації волонтерів CaixaBank» та «Асоціації «Посланці миру», Держприкордонслужба України отримала майже 80 автомобілів, більшість з яких – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів, обладнання, генератори, ковдри, захисне взуття, зимові куртки. Організовано лікування та реабілітацію поранених воїнів у медзакладах Іспанії. Крім того, з урахуванням потреб бійців на фронті, нещодавно іспанські благодійники передали 13 генераторів, одяг та взуття. Крім того організовано реабілітацію та лікування для понад 30 прикордонників в Іспанії.

Дуже дякуємо іспанському народові та благодійникам Іспанії за підтримку українців у боротьбі за свою Незалежність і  Свободу!

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси