Іранця, який пропонував прикордоннику 800 доларів хабара, передали в військову прокуратуру

НАЗАД
01 серпня 2018 09:30

Ще одного іноземця не пропустили в Україну в пункті пропуску «Бориспіль» прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту.

Громадянина Ірану, який прилетів із Катару, зупинили для перевірки сьогодні вночі. Під час заходів прикордонного контролю він не зміг підтвердити мету своєї поїздки в Україну. Тому співробітники Держприкордонслужби прийняли рішення не пропускати його на територію країни. Натомість іноземець відразу запропонував посадовій особі прикордонного відомства 800 доларів хабара.

Інспектор прикордонної служби відмовився від неправомірної вигоди, а порушника було затримано та передано військовій прокуратурі Дарницького гарнізону Центрального регіону України. Затримання іноземця здійснено співробітниками управління внутрішньої та власної безпеки «Центр» Державної прикордонної служби України спільно з працівниками відділу поліції аеропорту «Бориспіль».

Наразі стосовно порушника здійснюється процесуальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 369 Кримінального кодексу України. Неправомірну вигоду в іноземця вилучено.Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси