Інженерно-технічне забезпечення Держприкордонслужби – підсумки та перспективи

НАЗАД
30 жовтня 2017 15:11

Днями відбулися збори заступників начальників регіональних управлінь, начальників інженерно-технічних відділів та заступників начальників органів Держприкордонслужби з технічного забезпечення охорони кордону.

Днями на базі Мукачівського прикордонного загону відбулися збори заступників начальників регіональних управлінь, начальників інженерно-технічних відділів та заступників начальників органів Держприкордонслужби з технічного забезпечення охорони кордону. Учасники зборів відзвітували про підсумки роботи за 10 місяців 2017 року, а також розглянули перспективи розвитку інженерно-технічного забезпечення охорони державного кордону.

Як зауважив заступник директора департаменту – начальник управління озброєння та техніки генерал-майор Сергій Букоємський, в умовах сьогодення особлива увага зосереджується на всебічному облаштуванні підрозділів, які виконують завдання у смузі безпеки в районах проведення антитерористичної операції у межах Донецької, Луганської областей та на адміністративній межі з тимчасово-окупованою територією АР Крим.

Загалом, від початку поточного року, по всій ділянці кордону було додатково обладнано понад 50 нових інженерних споруд, встановлено майже 60 кілометрів інженерних загороджень, тривають роботи з вдосконалення фортифікаційного облаштування місць несення служби. Для забезпечення потреб підрозділів та органів охорони кордону було придбано 62 одиниці патрульних автомобілів, 5 одиниць бронетанкової техніки та 4 автобуси.

Упродовж інструкторсько-методичних занять учасники зборів мали змогу обговорити проблемні питання та отримати на них відповіді від керівництва Департаменту. Проведення заходу дало можливість поглибити професійні знання та практичні навички керівного складу підрозділів інженерно-технічного забезпечення охорони державного кордону а також удосконалити методи керівництва.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси