«Invictus Games-2018»: 50 метрів брасом стали переможними для прикордонника Віктора Шинкарука

НАЗАД
24 жовтня 2018 14:03

Сьогодні підполковник Віктор Шинкарук виборов срібло в «Invictus Games», що цими днями проходять в Австралії. Лише на долі секунди спортсмен поступився австралійцю.

Окрім почесного другого місця у запливі брасом на 50 метрів, спортсмен-прикордонник зайняв 5 та 7 місця у запливах на 100 й 50 метрів відповідно вільним стилем. З чим ми щиро його і вітаємо!

Крім того, сьогодні представники української Національної збірної Володимир Король та Богдан Оксентюк у змаганнях з плавання також посіли почесні призові місця у різних стилях.

Нагадаємо, у змаганнях для поранених і травмованих під час бойових дій воїнів «Invictus Games», у цьому році беруть участь спортсмени з 18 країн світу. Україну представляють 15 учасників, серед яких один прикордонник – Віктор Шинкарук. У 2014 році на Луганщині офіцер отримав мінно-вибухове осколкове поранення ноги. Після тривалого лікування, реабілітації та служби у Чернівецькому прикордонному загоні, Віктор Шинкарук у Національній академії обіймає посаду старшого викладача кафедри фізичної підготовки та особистої безпеки.

Вболіваємо далі за наших непереможних та нескорених!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси