Інструктори Прикордонної варти Республіки Польща поділилися досвідом з українськими прикордонниками

НАЗАД
05 листопада 2015 16:55

У рамках реалізації проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» за Програмою транскордонного співробітництва «Польща – 

У рамках реалізації проекту «Розвиток сучасної інфраструктури відділів прикордонної служби» за Програмою транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна» були проведені тренінги з охорони державного кордону. Інструкторами виступили представники Прикордонної варти Республіки Польща.

Заходи пройшли на базі Кінологічного навчального центру Державної прикордонної служби України. До них були залучені охоронці держрубежів з Луцького, Львівського, Мостиського прикордонних загонів та навчального закладу.

Зокрема, польські колеги ділилися досвідом з охорони сухопутного кордону у сфері запобігання терористичній діяльності та контрабанді, а також організації спільного патрулювання. Окрема увага приділялась актуальній проблемі незаконної міграції, яка  наразі виникла в країнах ЄС у результаті військових дій у Сирії.

Під час обговорення питань польськими експертами приводились приклади затримань порушників кордону, способів переміщення контрабанди через державний кордон, а також способи протидії та попередження незаконних дій на кордоні.

В подальшому співробітники Держприкордонслужби будуть активно використовувати здобуті навички на практиці під час охорони державного кордону. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси