Інструктори Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби провели черговий тренінг з питань безпеки паспортних документів

НАЗАД
28 вересня 2018 14:16

Держприкордонслужба продовжує планову роботу щодо вдосконалення навичок інспекторського складу із запобігання випадкам переміщення через державний кордон осіб за підробленими паспортними документами.

Зокрема на цьому тижні інструктори Головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби провели тренінг з питань безпеки документів для інспекторів відділу прикордонної служби «Краковець». До занять залучався інспекторський склад, який здійснює перевірку паспортних документів у міжнародних пунктах пропуску «Краковець», «Шегині», «Смільниця». Значна увага приділялась практичній складовій, а саме перевірці документів та виявленню в них ознак підробок. Всього пройшли підготовку 21 інспектор прикордонної служби.

Проведення таких тренінгів, як форми професійної підготовки персоналу, відповідає сучасним європейським практикам прикордонного контролю та є інструментом підвищення фахового рівня інспекторського складу з питань перевірки документів.

Інструктори, які проводили заняття, у свій час, пройшли методичну підготовку з отриманням відповідних свідоцтв, на спеціальних тренінгах, які проводилися європейськими експертами у рамках проекту «Twinning», а також виконання заходів із розгортання трирівневої системи перевірки документів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси