Інструктор Райз готовий «кувати» кадри для «Сталевого кордону»

НАЗАД
03 березня 2023 12:19

У навчальний табір, де почали готувати бійців загону «Сталевий кордон», Олександр – інструктор з тактики штурмових дій – прибув із зони бойових дій на Луганщині.

Олександр народився та виріс у прикордонному містечку Чернівецької області в родині рятувальника ДСНС. Юнак займався боротьбою, готувався зі службовим собакою забезпечувати правопорядок на кордоні, але повномасштабна війна змінила ці плани. Кінологу-початківцю довелося перепрофілюватися у штурмовика. Олександр добровольцем визвався в один із прикордонних підрозділів, який формувався для збройної відсічі окупантам та відправився спершу на Чернігівщину, потім на Луганщину. Воювати пішов під позивним Райз, адже саме під цим ніком успішно відстрілював ворогів в улюбленій онлайн-стрілялці. В реальній обстановці Райз теж брав участь у ближніх стрілецьких боях. Він навчився ефективно співпрацювати з побратимами, в тому числі спецами із ССО.

Зі своїми підопічними інструктор Райз готовий ділитися знаннями та досвідом, отриманим в реальній бойовій обстановці. Його мета, щоб бійці гвардії наступу уміло і ефективно могли працювати та взаємодіяти на полі бою,  берегти власні життя і гнати ворога за межі українського кордону.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси