Інспекторський склад Держприкордонслужби підвищив кваліфікацію у виявленні підроблених документів

НАЗАД
20 серпня 2018 11:01

Всього у рамках чергового курсу підготовки пройшли навчання 25 інспекторів прикордонної служби Львівського, Мостиського, Сумського, Чопського прикордонних загонів та ОКПП «Київ».

Головний експертно-криміналістичний центр продовжує виконувати завдання у рамках планової роботи з підвищення компетенції інспекторського складу у сфері виявлення підробок у документах, які посвідчують особу та надають право громадянам України, іноземцям та особам без громадянства на перетинання державного кордону.

Минулого тижня на базі Головного центру підготовки особового складу Держприкордонслужби ім. генерал-майора Ігоря Момота інструкторами Головного експертно-криміналістичного центру були проведені заняття  з захисту проїзних документів та виявлення в них ознак підробок. У заняттях взяли участь військовослужбовці, які пройшли відбір у рамках проекту «Нове обличчя кордону». До проведення занять також залучалися викладачі Національної академії Держприкордонслужби.

Під час навчання прикордонники отримали змогу підвищити рівень своїх спеціальних знань та вдосконалити практичні навички з виявлення фальсифікованих документів. Особлива увага приділялася вивченню передових європейських практик щодо розпізнавання різних ознак підробок у сучасних паспортних документах.

Всього у рамках чергового курсу підготовки пройшли навчання 25 інспекторів прикордонної служби Львівського, Мостиського, Сумського, Чопського прикордонних загонів та ОКПП «Київ».

Варто зазначити, що залучення у якості інструкторів офіцерів Головного експертно-криміналістичного центру до проведення занять здійснюється вже вчетверте у цьому році. Крім того, інструктори залучаються на постійній основі до проведення навчально-методичних зборів, які щорічно організовуються Адміністрацією Держприкордонслужби, а також курсів підвищення кваліфікації з питань захисту документів та виявлення в них підробок, які проводяться за окремою навчальною програмою, розробленою у Головному центрі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси