Інспектора прикордонної служби Мукачівського загону затримали при отриманні хабара у 500 доларів США

НАЗАД
13 березня 2016 12:41

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати комплекс заходів в рамках програми протидії зловживанням серед персоналу.

 &

Державна прикордонна служба України продовжує реалізовувати комплекс заходів в рамках програми протидії зловживанням серед персоналу.

Учора офіцерами внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби, співробітниками УСБУ, військової прокуратури Ужгородського гарнізону в н.п. Тересва Тячівського району Закарпатської області під час отримання неправомірної грошової винагороди в розмірі 500 доларів США, за сприяння в переміщенні бурштину з України в Румунію, затримано молодшого інспектора прикордонної служби одного із відділів Мукачівського загону. Крім інспектора пикордонної служби, як підозрюваного в співучасті по даному факту, було відсторонено від несення служби ще одного інспектора прикордонної служби цього відділу.

В ході реалізації отриманої від офіцерів внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби попередньої інформації та проведення пошукових заходів за 30 метрів від державного кордону виявлено два поліетиленові пакунки з 10 кілограмами бурштину, які були вилучені представниками СБУ для проведення експертизи.

Дані військовослужбовці затримані, тривають слідчі дії.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси