Інспектор прикордонної служби та член громадського формування затримали двох грабіжників

НАЗАД
03 вересня 2015 17:38

Сьогодні вночі до відділу прикордонної служби «Задеріївка» від одного з військовослужбовців підрозділу Чернігівського загону, який саме відпочивав вдома, надійшла інформація про спрацюв

Сьогодні вночі до відділу прикордонної служби «Задеріївка» від одного з військовослужбовців підрозділу Чернігівського загону, який саме відпочивав вдома, надійшла інформація про спрацювання в селі Лопатні Ріпкинського району сигналізації в місцевому магазині, що могло свідчити про можливу спробу його пограбування.

Негайно з прикордонного підрозділу до місця події була направлена група оперативного реагування та повідомлено Ріпкинський РВ УМВС. Не очікуючи прибуття підкріплення з підрозділу, молодший інспектор прикордонної служби разом з членом місцевого добровільного громадського формування затримали двох злодіїв на гарячому.

За результатами оперативно-слідчих дій, які здійснили працівники міліції, було встановлено, що спробу пограбувати магазин здійснили двоє громадян Білорусі 1979 та 1996 року народження.  

Затриманих для подальших слідчих дій передали співробітникам міліції.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси