Іноземець з підробленими відмітками в паспорті намагався дати хабар прикордонникам

НАЗАД
15 липня 2015 09:26

Спробу дачі хабара зафіксували учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту  «Київ»  в аеропорту &

Спробу дачі хабара зафіксували учора прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту  «Київ»  в аеропорту «Бориспіль».

Близько 20 години до кабіни паспортного контролю підійшов 26-річний громадянин Узбекистану, який відлітав рейсом сполученням Київ – Алма-Ата. В паспортному документі пасажира було проставлено вісім відміток про перетин кордону, які містили ознаки підробки. Вони  були проставлені з метою приховати порушення іноземцем термінів перебування на території України. Коли громадянин Узбекистану зрозумів, що його викрито - запропонував 50 доларів США інспектору прикордонної служби за  вирішення питання щодо не притягнення його до адміністративної відповідальності.

Про пропозицію неправомірної вигоди було проінформовано лінійний відділ МВС в аеропорту та складено протокол про адміністративне правопорушення.

В подальшому іноземця було передано представникам МВС для встановлення підстав порушення кримінальної справи за статтею 358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів».

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси