Інформація щодо поїздів з проросійськими активістами з Криму не відповідає дійсності

НАЗАД
28 квiтня 2014 16:29

Інформація щодо руху поїздів із Сімферополя до Одеси з проросійськими активістами без прикордонного оформлення не відповідає дійсності. Державна прикордонна служба України заявляє, що дана інформація є зав

Інформація щодо руху поїздів із Сімферополя до Одеси з проросійськими активістами без прикордонного оформлення не відповідає дійсності. Державна прикордонна служба України заявляє, що дана інформація є завідомо неправдивою.

На даний час Державна прикордонна служба України проводить посилений контроль всіх, без виключення транспортних засобів та осіб на адміністративному кордоні з Автономною Республікою Крим в межах Херсонської  області, а також в 4 залізничних пунктах контролю. Усі прикордонні пости працюють в посиленому режимі.

В середньому за добу в залізничних пунктах контролю оформляється до 30 потягів та до 7 тисяч осіб. Рух поїздів здійснюється відповідно до розкладу руху. Інформація щодо додаткових поїздів, які прямуватимуть поза розкладом від Укрзалізниці, не надходила.

Загалом вчора було оформлено три потяги з Сімферополя, один з яких слідував до Одеси. Всього в ньому їхало 463 пасажири, з яких тільки 4 росіянина та 455 громадян України.

Також не відповідає дійсності інформація про те, що «на пограничных постах оставили только местных, всех остальных убрали». Наразі всі прикордонні підрозділи посилені додатковими нарядами та резервами прикордонного відомства.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси