Інформація, подана російськими ЗМІ щодо великої кількості біженців на українсько-російському кордоні, є неправдивою

НАЗАД
05 червня 2014 18:12

Державна прикордонна служба України ще раз наголошує, що на українсько-російському кордоні не відмічається потік біженців.

Державна прикордонна служба України ще раз наголошує, що на українсько-російському кордоні не відмічається потік біженців. Під час перетину українсько-російського кордону жоден громадянин України не висловив бажання отримати статус біженця в Росії.

Загалом  3 червня кордон з Росією на виїзд з України перетнуло 11417 громадян України, 2 червня ця цифра сягала 11151 громадян України, а напередодні вихідних – 30 травня – 15380 українців.

Крім того, для прикладу, всього за травень 2013 року з України в Росію виїхало 540 тисяч громадян України, а повернулося 470 тисяч громадян. Цього року відмічається суттєве зменшення виїзду в травні українців в Росію – 340 тисяч громадян України. При цьому в Україну з Росії перетнуло кордон 305 тисяч українців.

Зазначимо, що в травні, через значну кількість святкових днів та напередодні літніх канікул, значна кількість громадян України виїжджає в Росію для відвідування близьких та рідних, а також на відпочинок.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси