Ігор Дулько – вічна пам’ять тобі, побратиме

НАЗАД
17 березня 2021 12:24

З початку збройної агресії на Донбасі прикордонники одними з перших зустріли ворога і першими понесли бойові втрати.

 Сьогодні майже в кожному прикордонному загоні, на жаль, є загиблі військовослужбовці, яких зі скорботою згадують колеги, рідні та друзі. Не є винятком і Краматорський прикордонний загін.

17 березня 2018 року, виконуючи бойові завдання по прикриттю контрольного пункту в’їзду-виїзду «Майорське», трагічно загинув сержант Дулько Ігор Миколайович.

У важкий для нашої країни час Ігор в двадцятирічному віці прийшов у Державну прикордонну службу, добровільно зголосився захищати Батьківщину в зоні проведення антитерористичної операції.

Співслужбовці з теплотою згадують Ігоря, запам’ятавши його життєрадісним, енергійним хлопцем, відповідальним та надійним товаришем і другом.

Та нерідко доля жорстоко і несправедливо ставиться до найкращих. Воїн- прикордонник віддав своє життя за Україну у віці 22 років.

Указом Президента України від 26 квітня 2018 року, «за значний особистий внесок у справу охорони державного кордону, захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, відродження військово-історичної спадщини та з нагоди Дня прикордонника», нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно)».

Мужність та героїзм наших побратимів під час виконання бойових завдань є для всіх нас прикладом самовідданого служіння українському народові, патріотизму і вірності обов’язку, непереборної мужності і стійкості в ім’я миру в нашій державі, в ім’я збереження цілісності України.

Сьогодні прикордонники вшановують пам’ять загиблого побратима. Для участі у заходах у меморіальному комплексі «Зала Пам’яті» у Києві прибули родичі та колеги загиблого. Також охоронці кордону поклали квіти до меморіалу загиблим співробітникам органів системи МВС, що на Солом’янській площі та до Стіни Пам’яті біля Михайлівського Золотоверхого монастиря.

Вічна пам’ять загиблим героям!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси