І курсантам практика, і охорону кордону посилено

НАЗАД
25 липня 2023 17:04

Розпочалася практична підготовка курсантів-прикордонників на ділянці Західного регіонального управління Держприкордонслужби.

Курсанти третього курсу навчання Національної академії Держприкордонслужби України розпочали практичну підготовку в органах та підрозділах охорони державного кордону.

Майбутні офіцери мають можливість вдосконалити знання, набуті під час навчання у прикордонному виші та отримати практичний досвід несення служби з охорони державного кордону в різних умовах. Наразі у підрозділах охорони кордону майбутніх офіцерів знайомлять з обстановкою на ділянці відповідальності; основними правопорушеннями, які фіксують прикордонні наряди; з тактикою дій порушників кордону, характеристикою місцевості, порядком екіпірування тощо. Також проводять необхідні інструктажі щодо дотримання заходів безпеки під час несення служби.

В ході практичної підготовки курсанти братимуть участь у несенні служби в різних видах прикордонних нарядів, відпрацюють питання планування служби та оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення, а також ознайомляться з порядком підготовки особового складу підрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси