Хвилина мовчання захиснику-прикордоннику Богдану Слюсару

НАЗАД
31 травня 2024 09:00

Йому навіки 21…

На Житомирщині провели в останню дорогу вірного захисника своєї Батьківщини Богдана Сергійовича Слюсара. Віддати шану та останню земну честь Герою зібрались рідні, друзі, знайомі та побратими захисника.

Мужній, вірний своєму обов’язку, добрий, щирий, урівноважений – саме так згадують Богдана рідні і знайомі.

Молодший сержант Богдан Сергійович Слюсар народився 13 березня 2002 року у місті Овруч Житомирської області. Тут воїн й знайшов свій останній прихисток.

Навчався хлопець в Овруцькій школі №3, далі продовжив навчання в Овруцькому професійному ліцеї, далі вступив до Харківського Державного професійно-технічного коледжу імені І. Вернадського, який закінчив з відзнакою. Працював електромонтером мережної дільниці в Овруцькому РЕМ АТ «Житомиробленерго». Згодом Богдан вирішив пов’язати своє життя з військовою професією і в червні 2023 року розпочав військову службу за контрактом в прикордонному відомстві. Спочатку була служба на північному кордоні, згодом – в бойовому підрозділі Житомирського прикордонного загону.

У ніч з 5 на 6 листопада 2023 року Богдан  спільно із побратимами виконував бойове завдання зі знищення противника та захисту незалежності України неподалік н.п. Новомихайлівка Донецької області. Під час одного з боїв із захисником був втрачений зв'язок. Тривалий час він вважався зниклим безвісти. Лише днями за висновком судової молекулярно – генетичної експертизи було встановлено факт загибелі Героя.

Його ім'я зайняло своє почесне місце серед небесних воїнів-героїв, а душа покинула цей світ, залишивши за собою слід величі Захисника Батьківщини. Він загинув зі зброєю в руках виборюючи Перемогу для усієї України.

Вклоняємось подвигу воїна! Дякуємо за оборону України і всіх нас!

Щирі співчуття рідним! Розділяємо біль втрати!

Герої завжди житимуть в наших серцях!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси