Хвилина мовчання пам’яті прикордоннику Андрію Кравець

НАЗАД
11 березня 2023 09:10

Майстер-сержант Андрій Кравець 24 лютого зустрів загарбницьку навалу на кордоні з росією.

Він прикордонник у другому поколінні. Змалечку брав приклад з батька, приміряв його зелений берет та мріяв про майбутню професію.

По досягненню повноліття навіть не розглядав інших варіантів.

З 2012 року Андрій Анатолійович Кравець вірно і віддано служив українському народові, служив на захисті нашої країни та брав на себе велику відповідальність за безпеку нашого кордону.

11 березня 2022 року Андрій прийняв свій останній бій. Він, разом з побратимами, зупинив ворожу диверсійну групу на підступах до міста Чернігів. Прикордонники відбили наступ та знешкодили групу диверсантів, вступивши в контактний бій з противником.

Прикро, та у той же день росіяни артилерійськими снарядами вщент розбили ще й батьківський будинок. Вогнем знищено усе майно, речі та навіть фото Андрія.

«Андрій любив свою Батьківщину, родину… Завжди розказував за донечку, батьків, за тата… багато історій… То був теплий дім з хорошими людьми та світлом у вікнах», - згадують побратими.

У пам’яті майстер-сержант Андрій Кравець був і залишається світлим, завжди усміхненим, сміливим та рішучим воїном.

Вічна пам’ять та низький уклін Герою.

За особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі майстер-сержант Андрій Кравець посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси