Хай війни стихають від сміху дітей

НАЗАД
01 червня 2024 11:28

У перший літній день, коли привітно і ласкаво усміхається сонечко - вся планета відзначає свято дитинства, миру та добра.

В цей чудовий і світлий день, військовослужбовці Навчального центру Морської охорони не забули і про своїх підопічних діточок із села Кислиця. Захисники та захисниці завітали до десятирічного Данила і дванадцятирічної Ангеліни з солодкими подарунками, іграшками і речами, які стануть необхідними у побуті.

Про сумні історії дитинства цих дітей, ми згадуємо не вперше. Батько дівчинки загинув у 2022 році, захищаючи нашу землю від ворога. Того ж року і Данилко втратив своїх батьків - спочатку батька, а згодом і матусю.

Сьогодні, всю свою любов, тепло і найцінніші моменти життя з Ангеліною розділяють найрідніші і найближчі люди – бабуся Марія Іванівна та дідусь Андрій Степанович. Великий, незнайомий світ, а іноді і жорстоку реальність – Данилко пліч-о-пліч проживає з єдиною рідною людиною, сестричкою Дашою, яка і є сьогодні опікуном хлопчика.

Діти - це радість життя, а ще й велика відповідальність. Завдяки малечі, військовослужбовці хоч на хвилинку, але теж зазирнули у світ дитинства, справжній та чистий проміжок часу, колиску краси, гри, казки, музики, малюнка, фантазії. Ангеліна познайомила прикордонників зі своїм другом, песиком Тобіком. Розповіла, як разом із дідусем врятувала його, коли він впав у глибоку яму з водою. Малеча, вона така – щира, справжня, відверта. І коли дивишся на такі щасливі моменти життя наших дітей, то хоч на хвилинку, але забуваєш про ті страшні ракетні удари, які ворог хаотично наносить по нашій рідній землі.

Заради наших дітей варто прокидатися кожен день, дихати кожну секунду, і молити Бога кожну мить, щоб він їх оберігав. Діти – наше майбутнє, продовження нас самих, нашого роду, нашої Держави. І задля них ми маємо зробити все можливе, аби перемогти ворога.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси