Хай буде вічною повага українців до подвигу наших Героїв

НАЗАД
21 грудня 2023 19:17

Президент України вручив ордени «Золота Зірка» Герою України та рідним військовослужбовців, які удостоєні цього найвищого звання посмертно.

У лавах Державної прикордонної служби звання Героя України посмертно удостоєний інспектор прикордонної служби Луганського прикордонного загону імені Героя України полковника Євгенія Пікуса головний сержант Артем Попов, який із 2022 року брав участь у боях за Кремінну та Житлівку Луганської області. У січні 2023 року в районі Бахмута Артем Попов у складі зведеного підрозділу брав участь у штурмі раніше втрачених позицій. Прикордонникам вдалося відтіснити ворога та завдати йому значних втрат, але в цьому бою Артем Попов загинув. Орден від Глави держави отримала його дружина.

Також на продовження реалізації ініціативи щодо забезпечення Героїв-захисників житлом Глава держави вручив сертифікати на отримання квартир.

«Ми встановили в нашій державі нову традицію – робити вдячність України своїм Героям цілком конкретною, проявленою. Кожен Герой України отримає від держави квартиру. Без будь-якої бюрократії. І це найменше, що держава може зараз зробити, щоб кожен відчув, що українська вдячність не залишиться просто словами. Родини солдатів і матросів. Родини сержантів і старшин. Родини офіцерів. Україна вам вдячна», – сказав Президент.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси