Гумор, як панацея

НАЗАД
04 квiтня 2023 10:14

Майор Роман Занько вже 23 роки у прикордонниках. Своє покликання він побачив у специфічній роботі – військовий психолог.

– В умовах постійної загрози життю та здоров'ю, можливості втратити бойового побратима,  тривалого стресу, особливо важливо мати когось, хто вислухає, дасть пораду та підтримає. Сьогодні на психологах лежить неабияка  відповідальність за психічний, емоційний стан прикордонників, та, що особливо важливо, за їхні життя, – розповідає Роман.

Досвід роботи психолога надихнув Романа на створення книги. В кооперації з першим україномовним гумор-шоу "ТЕ САМЕ ШОУ" та за їхньої фінансової підтримки прикордонник написав цикл гумористичних оповідань. Лімітований тираж книги вже надруковано.

– Ця гумористична книга про людські почуття, честь, гідність та проблеми, з якими стикаються військовослужбовці після виходу на пенсію. Сподіваюсь, що читаючи її, люди зніматимуть нервову напругу та стрес. Кожен знайде для себе щось знайоме.

УСІ 100% ОТРИМАНИХ КОШТІВ ВІД ПРОДАЖУ БУДУТЬ НАПРАВЛЕНІ НА ЗАКУПІВЛЮ БОЙОВИХ ДРОНІВ ДЛЯ ДПСУ.

Чим більше читачів піднімуть свій настрій, читаючи гумористичні рядки, – тим швидше буде Перемога!

Встигніть стати власником книги!

Придбати її ви можете безпосередньо, відвідавши концерт гумор-шоу у вашому місті або у автора https://www.facebook.com/ro.meo.14224094

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси