Грузини окрім коньяку везли ще й понад 2 тонни вина

НАЗАД
25 липня 2013 13:11

У результаті спільних заходів співробітників Держприкордонслужби з працівниками митниці під час оформлення теплоходу «Грейсфвальд» (прапор Панами), що прибув в Україну, було виявлено по

Інформацію про можливе  незаконне переміщення підакцизних товарів прикордонники відділу «Іллічівськ» Одеського загону отримали заздалегідь. У результаті спільних заходів з працівниками митниці під час оформлення теплоходу «Грейсфвальд» (прапор Панами), що прибув в Україну, було виявлено понад 2,3 тонни вина.

Перевозили його в двох вантажних автомобілях, якими керували громадяни Грузії. За документами транспортними засобами везли коньяк. Проте у ході поглибленого огляду даних вантажівок працівники пункту пропуску, окрім зазначеного вантажу, знайшли під причепами велику кількість прихованої тари з вином виробництва Грузії. Орієнтовний об’єм знайденого спиртного сягає  2360 літрів. Сховок  вражав не тільки кількістю, а й своїм ексклюзивом та різноманітністю. Прихований товар вилучено та передано представникам митниці для встановлення вартості конфіскату.

За фактом виявлення значної кількості спиртних напоїв повідомлено відповідні правоохоронні органи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси