Групи незаконних мігрантів із Грузії, Шрі-Ланки та Алжиру затримали на кордоні

НАЗАД
19 березня 2013 11:58

 

Учора на ділянці відділу «Мілове» Луганського загону прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів із Грузії.   

 

Учора на ділянці відділу «Мілове» Луганського загону прикордонники затримали групу нелегальних мігрантів із Грузії. Подорожуючих правоохоронці зупинили за 50 метрів від кордону між російським селом Чертково і українським Мілове. Дістатися до України троє чоловіків та жінка, мабуть, сподівалися дуже швидко, адже вдягнені вони були зовсім по-літньому. Разом з ними затримали й провідника, громадянина Росії.

Також у цей день прикордонники відділу «Вовчанськ» спільно з групою реагування мобільної застави «Дергачі» Харківського загону на околиці села Старий Силків затримали двох чоловіків та жінку. Всі затримані виявилися громадянами Шрі-Ланки. «Мандрівники» навіть зраділи вартовим кордону, адже після того, як їх покинув провідник, вони заблукали у лісі.

Ще двох незаконних мігрантів, попередньо громадян Алжиру, затримали прикордонники Чопського загону. Чоловіки саме прибули поїздом «Львів-Солотвино» на залізничну станцію «Чоп». Вони не мали при собі жодних документів, але повідомили, що є студентами одного із українських навчальних вузів. Наразі проводяться перевірочні заходи. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси