Громадянину Азербайджану не вдалося підкупити прикордонників

НАЗАД
05 лютого 2018 12:32

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з корупцією.

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з корупцією.

Учора в пункті контролю «Куп’янськ», що на кордоні з Росією, під час перевірки пасажирів потяга «Баку – Харків» прикордонники Харківського загону виявили іноземця, якому заборонено в’їзд в країну. Для «вирішення» питання безперешкодного перетину державного кордону громадянин Азербайджану 1981 року народження запропонував правоохоронцям неправомірну грошову винагороду у розмірі 2 тисячі російських рублів.

Прикордонники від неправомірної вигоди відмовилися, а факт дачі хабара задокументовано.Громадянина Азербайджану та повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого статтею 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України направлено до Нацполіції.

З початку 2018 року це вже восьмий задокументований випадок, колиприкордонникам Харківського прикордонного загону громадяни пропонувалинеправомірну винагороду.

Звертаємося до усіх учасників міжнародного руху не порушувати чинного законодавства та не намагатися втягнути у протиправну діяльність прикордонників, пропонуючи хабарі за прийняття неправомірних рішень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси