Громадянина Грузії з підробленим українським паспортом затримали прикордонники Луганського загону

НАЗАД
06 вересня 2018 14:16

Сьогодні вночі на кордоні з РФ військовослужбовці Луганського загону зі складу операції Об'єднаних Сил виявили громадянина Грузії із підробленим паспортним документом.

Так, в пункт пропуску «Мілове» прибув чоловік 1967 року народження. На перевірку прикордонникам подорожуючий надав паспорт громадянина України. Під час вивчення наданого документу у прикордонників виникли сумніви щодо його дійсності. І не дарма, адже паспорт виявився частково підробленим.

Вже під час фільтраційних заходів з'ясувалось, що чоловік є громадянином Грузії. А підроблений український паспорт він купив через знайомого ще у 2013 році, так би мовити, про всяк випадок. До цього часу чоловік знаходився на території РФ та за порушення російського законодавства був видворений з Росії. Іноземець вирішив скористатися підробленим паспортом України, але був затриманий українськими прикордонниками.

Наразі чоловіка повернуто до РФ та заборонено в'їзд в Україну. До Нацполіції направлено повідомлення про  виявлення ознак правопорушення за ст. ККУ 358 «Підробка, документів, печаток, штампів та їх збут та використання».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси