Громадянин Молдови їхав з Росії на викраденій в Італії автівці

НАЗАД
20 липня 2020 11:33

Днями прикордонники Сумського загону виявили транспортний засіб, який розшукувався Інтерполом.

В пункт пропуску «Бачівськ» з РФ прибув громадянин Молдови на мікроавтобусі «FIAT». Під час проведення заходів прикордонного контролю спрацювала база даних Інтерполу.

Прикордонники встановили, що автомобіль 2009 року випуску, яким керував іноземець, був викрадений в Італії ще в лютому 2014 року.

Крім того, під час огляду та проведення повної ідентифікації номерів агрегатів даного транспортного засобу, охоронці кордону виявили явні ознаки заміни ідентифікаційного номера кузова автомобіля.

По даному факту проінформовано підрозділ міжнародного поліцейського співробітництва Національної поліції України в м. Києві, а також направлено повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, передбаченого ст. 290 «Знищення, підробка або заміна номерів вузлів та агрегатів транспортного засобу» Кримінального кодексу України. Транспортний засіб 2009 року випуску встановленим порядком переданий працівникам Національної поліції.

А прикордонники Чернігівського загону в пункті пропуску «Сеньківка» виявили вантажівку «IVECO» сербської реєстрації зі знищеним VIN-кодом. Громадянин Сербії за кермом автівки прямував в Україну. Про виявлення ознак злочину, передбаченого ст. 290 ККУ прикордонники також направили повідомлення до Нацполіції.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси