Громадяни В’єтнаму та Узбекистану намагалися підкупити співробітників Держприкордонслужби

НАЗАД
04 березня 2017 08:13

Учора в аэропорту Одеси під час прикордонного контролю пасажирів рейсу «Стамбул-Одеса» громадянин В’єтнаму здійснив спробу дачі неправомірної вигоди прикордоннику Одеського загону.

Учора в аэропорту Одеси під час прикордонного контролю пасажирів рейсу  «Стамбул-Одеса» громадянин В’єтнаму здійснив спробу дачі неправомірної вигоди прикордоннику Одеського загону.

Громадянин В’єтнаму прибув до Одеси разом з сім’єю, всі члени якої мали законні підстави для безперешкодного перетину державного кордону України. Проте глава сім`ї вважав, що його дитину, яка є громадянином України, можуть не пустити в Україну, оскільки вона мала лише свідоцтво про народження, а не паспорт.  Тому й вирішив покласти у свій паспорт, який він передав прикордоному інспектору, 400 гривень хабара.

Ще одна іноземка, громадянка Узбекистану, намагалась підкупити прикордонний наряд Луганського прикордонного загону.

Жінка прибула до пункту пропуску «Просяне», однак  під час здійснення прикордонного контролю та уточнення мети її прибуття в Україну, вона запропонувала прикордонникам неправомірну винагороду в розмірі 1000 рублів РФ.  Очевидно, що громадянка таким чином мала намір перетнути державний кордон України з метою продовження терміну реєстрації іноземців на території сусідньої країни.

Прикордонники від запропонованих винагород відмовились. Факти дачі неправомірної винагороди іноземцями зафіксовано встановленим порядком. Про скоєння злочину за ознаками ст. 369 ККУ «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» поінформовано правоохоронні органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси