Громадяни Вірменії та Молдови пропонували хабарі правоохоронцям для безперешкодного перетину кордону

НАЗАД
02 липня 2018 11:36

В пункті пропуску «Табаки» громадянин Молдови для непритягнення його до адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування в Україні запропонував прикордонникам Ізмаїльського загону хабар.

В пункт пропуску «Плетенівка», на в’їзд в Україну, прибув автомобіль «Opel» під керування громадянина Вірменії 1977 року народження. Під час проведення паспортного контролю, прикордонники встановили, що громадянину заборонено в’їзджати до України. Під час винесення йому рішення про відмову у перетині державного кордону, до прикордонників звернулась дружина громадянина, яка запропонувала правоохоронцям грошову винагороду в розмірі 100 доларів США за сприяння в безперешкодному перетині кордону для її чоловіка.

Крім того, в пункті пропуску «Табаки» громадянин Молдови для непритягнення його до адміністративної відповідальності за перевищення терміну перебування в Україні  запропонував прикордонникам Ізмаїльського загону 400 гривень.

В обох випадках прикордонники від неправомірної вигоди відмовилися, факти дачі хабарів задокументовано. До компетентних правоохоронних органів направлені повідомлення про виявлення ознак кримінальних правопорушень, передбачених статтею 369 КК України «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси