Громадян України та Йорданії з підробленими документами виявили на кордоні

НАЗАД
05 вересня 2018 09:08

В пункті пропуску «Велика Писарівка» прикордонники Сумського загону виявили у громадянина Йорданії підроблене свідоцтво про реєстрацію автомобіля «Volkswagen», яким саме чоловік їхав до РФ.

Співробітники прикордонного відомства минулої доби виявили чергові підроблені документи на транспортні засоби.

Зокрема, із підробленим дорученням на право керування автомобілем «Renault» 1998 року випуску наш співвітчизник прямував через пункт пропуску «Ужгород» в Україну. Військовослужбовці Чопського загону іномарку польської реєстрації вилучили та передали працівникам ДФС.

А в пункті пропуску «Велика Писарівка» прикордонники Сумського загону виявили у громадянина Йорданії підроблене свідоцтво про реєстрацію автомобіля «Volkswagen», яким саме чоловік їхав до РФ. Транспортний засіб 2003 року випуску литовської реєстрації також вилучено співробітниками фіскальної служби.

Стосовно обох правопорушників до Нацполіції направлені повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст.358 КК України «Підроблення документів, печатко, штампів та бланків, збут  чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси