Громадянка Азербайджану мала намір перетнути кордон з 3-річним малюком

НАЗАД
17 лютого 2016 09:52

Кілька днів тому прикордонники Харківського загону затримали 3 громадян України, які переправляли через кордон іноземну громадянку з 3-річним малюком.

Кілька днів тому прикордонники Харківського загону затримали 3 громадян України, які переправляли через кордон іноземну громадянку з 3-річним малюком.

Громадянку Азербайджану з дитиною в супроводі двох громадян України, які хотіли незаконно перетнути кордон та потрапити на російську сторону, прикордонний наряд затримав на напрямку населених пунктів Огірцеве (Україна) та Нова Таволжанка (РФ). Згодом під час проведення подальших заходів було затримано ще одного громадянина України, який теж причетний до незаконної подорожі іноземки через кордон.

У ході фільтраційних заходів було з’ясовано, що жінка з дитиною на законних підставах прибула до України. У зв’язку із забороною в’їзду до Росії, вона вирішила за допомогою громадян України незаконно перетнути кордон поза пунктами пропуску. За сприяння в незаконному перетині кордону жінка заплатила українцям грошову винагороду.

Стосовно громадянки були оформлені адміністративні документи. Щодо затриманих громадян України, наразі їм загрожує кримінальна відповідальність. Зазначені факти були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Повідомлення про протиправне діяння, що містить ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 КК України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України» прикордонники направили до Національної поліції. В даний час продовжуються подальші слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси