Громадянина Туреччини, який пропонував прикордонникам хабар, видворили з України

НАЗАД
25 червня 2016 11:28

В Державній прикордонній службі триває операція «Чисті руки». Її мета – мінімізація корупційних проявів під час перетину кор

В Державній прикордонній службі триває операція «Чисті руки». Її мета – мінімізація корупційних проявів під час перетину кордону та профілактична робота серед громадян, які провокують правоохоронців.

Так, з початку операції «Чисті руки», з 13 травня, зафіксовано 147 випадків відмови прикордонників від неправомірної вигоди та навпаки – у 8 випадках затримано 12 військовослужбовців за корупційні дії.

В той же час, за матеріалами власної безпеки Держприкордонслужби та військової прокуратури, 24 червня суд визнав винним громадянина Туреччини, який пропонував прикордоннику в Одеському аеропорту неправомірну вигоду в інтересах третьої особи в розмірі 20 доларів США. Суд зобов’язав іноземця сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень та прийняв рішення про видворення громадянина Туреччини за межі України.  

Державна прикордонна служба в черговий раз наголошує, що курс на очищення від корупції – не змінний і відомство і в подальшому вживатиме усіх заходів, аби її військовослужбовці не піддавалися спокусі неправомірної вигоди, а ті, хто провокують правоохоронців – понесли заслужену відповідальність. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси