Громадянин України намагався дати хабар прикордонникам

НАЗАД
07 травня 2015 11:46

Державна прикордонна служба України ще раз звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-

Державна прикордонна служба України ще раз звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не створювати прецеденти та не намагатися у будь-якій формі, у тому числі шляхом пропонування коштів, вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями.  Нагадуємо, що за спробу дачі хабара передбачена кримінальна відповідальність.

Так учора прикордонники Котовського  загону під час перевірки документів у пункті пропуску «Слов’яносербка» виявлили у водія, громадянина Молдови, підроблений технічний паспорт на  автомобіль «Ніссан» 2012 р.в. української реєстрації.

Під час фіксування факту підробки документів  у  пункту пропуску зі сторони України підійшов громадянин України, на якого вказав громадянин Молдови, що той є власником автомобіля. Особа, яка підійшла в пункт пропуску запропонувала прикордонникам хабар у розмірі 32 тисяч гривень за позитивне вирішення питання щодо пропуск автомобіля.

Про факт пропозиції хабара поінформовано компетентні органи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси