Громадянин Молдови намагався переправити через кордон 500 грамів кокаїну у своєму шлунку

НАЗАД
25 червня 2015 12:57

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» продовжують спільні зі співробітниками СБУ заходи, спрямовані на протидію контрабанди наркотиків через державний кордон. &

Прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» продовжують спільні зі співробітниками СБУ заходи, спрямовані на протидію контрабанди наркотиків через державний кордон. Сьогодні завершилися невідкладні слідчі дії по факту виявлення каналу контрабанди наркотиків в аеропорту «Жуляни».

Так, 11 червня в аеропорту «Жуляни» прикордонники спільно зі Службою безпеки України, за попередньою інформацією СБУ про можливу контрабанду важких наркотиків, затримали громадянина Молдови, який прилетів рейсом із Москви. У ході слідчих дій було встановлено, що в шлунку даного громадянина містяться капсули з невідомою речовиною. З’ясувалося, що у 32 капсулах громадянин Молдови намагався провезти на територію України 500 грамів кокаїну.

Щодо затриманого відкрито кримінальну справу за контрабанду наркотичних засобів в особливо великих розмірах та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі тривають заходи з встановлення та документування інших осіб причетних до контрабанди наркотиків.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси