Громадянин Латвії замість дсп віз до Росії понад 24 тонни сиру

НАЗАД
23 листопада 2014 11:28

На українсько-російському кордоні, у рамках проведення заходів з посилення протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон, було виявлено велику кількість контрабандного товару. &a

      На  українсько-російському кордоні, у рамках проведення заходів з посилення протидії незаконному переміщенню товарів через державний кордон, було виявлено велику кількість контрабандного товару.   

Вантажний автомобіль  марки «Mercedes» латвійської реєстрації у пункт пропуску «Бачівськ» на виїзд з України  прибув учора ввечері. Згідно наявних документів громадянин Латвії, який був за кермом автомобіля, віз до Росії дсп вартістю трохи більше 2 тисяч доларів США.  У прикордонного наряду виникли сумніви щодо відповідності вантажу і поданих документів, тому транспортний засіб був направлений для переогляду. 

Під час перевірки ініційованої персоналом Дежприкордонслужби та за участю співробітників СБУ  було встановлено, що латвієць замість дсп перевозив 24 тонни 300 кілограмів сиру. Попередня сума оцінки товару склала 1 мільйон 215 тисяч гривень.

    

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси