Громадяни США та Азербайджану намагалися дати хабарі прикордонникам Львова та Києва

НАЗАД
02 вересня 2015 11:36

Учора під час оформлення авіарейсу «Львів - Мюнхен» у аеропорту Львова громадянин США подав на перевірку паспорт, в який він поклав 100 доларів США.  

Учора під час оформлення авіарейсу «Львів - Мюнхен» у аеропорту Львова громадянин США подав на перевірку паспорт, в який він поклав 100 доларів США. Під час з`ясувавання обставин було встановлено, що громадянин США прямує разом зі своєю дружиною, в якої виявлено перевищення терміну перебування на території України на 56 діб. Громадянку, яка порушила правила перебування, притягнуто до адміністративної відповідальності та накладено штраф у розмірі 510  гривень. А от громадянину США в подальшому довелося давати пояснення працівникам міліції.  

А громадянин Азербайджану запропонував інспектору прикордонної служби Окремого контрольно-пропускного пункту пропуску «Київ» 100 доларів США за перевищення ним терміну перебування на території України на 14 діб. По даному випадку також було повідомлено співробітників МВС.

Нагадаємо, що у прикордонному відомстві боротьба щодо протидії корупції серед персоналу триває. Тому, з метою мотивації персоналу, який відмовився від отримання неправомірної вигоди та участі у протиправній діяльності, здійснюється заохочення  у вигляді подяк, грамот, зняття раніше накладених стягнень та грошової премії, яка в середньому складає близько 2 тисяч гривень. На сьогодні за відмову від неправомірної винагороди вже заохочено понад 60 військовослужбовців Державної прикордонної служби України. 

 

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси