Громадяни Молдови пробиралися за кордон в Польщу та Білорусь

НАЗАД
02 липня 2013 10:04

Вчора ввечері співробітники Держприкордонслужби на Львівщині затримали 2 громадян Молдови. Ще одного молдаванина затримали на Житомирщині співробітники відділу прикордонної служби «Овруч&raqu

Вчора ввечері співробітники Держприкордонслужби на Львівщині затримали 2 громадян Молдови. Інформацію про порушників отримав дільничний інспектор відділу «Салаші». Чоловік та жінка рухалися автомобілем «ИЖ» української реєстрації під керуванням нашого співвітчизника. До кордону з Польщею залишалося доїхати близько 600 метрів. Наразі встановлюються всі обставини правопорушення.

Ще одного молдаванина затримали на Житомирщині співробітники відділу прикордонної служби «Овруч». Чоловіка зупинили рано вранці на напрямку українського населеного пункту Виступовичі та білоруського Нова Рудня за 200 метрів від лінії кордону. Як з’ясували охоронці кордону, порушник вирішив оминути встановлені пункти пропуску, адже напередодні прикордонники суміжної держави не пропустили його через кордон через порушення правил попереднього перебування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси