Громадян Еритреї та Грузії затримали в аеропортах з підробленими документами

НАЗАД
19 квiтня 2013 10:52

 

 Сподіваючись якнайшвидше перетнути державний кордон України, незаконні мігранти все частіше вдаються до підробки документів.  

 

Сподіваючись якнайшвидше перетнути державний кордон України, незаконні мігранти все частіше вдаються до підробки документів. Однак співробітники Держприкордонслужби пильно стежать за такими «мандрівниками» і запобігають даним правопорушенням.

Так, учора під час оформлення пасажирів рейсу «Харків-Відень»  прикордонники виявили в одного з пасажирів підроблену Шенгенську візу. Подорожуючий, громадянин Еритреї, зізнався, що таким чином він хотів потрапити до країн ЄС. 

Також учора прикордонники ОКПП «Київ» у пункті пропуску «Жуляни» виявили порушника, який подав на перевірку підроблену посвідку на тимчасове проживання в Україні. З’ясувалося, що громадянин Грузії, який збирався вилетіти до Кутаїсі, перевищив термін перебування в Україні. І щоб якось виправити ситуацію, чоловік звернувся до знайомих, які й допомогли  йому виготовити цей документ. Наразі порушника затримали та передали співробітникам міліції. 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси